Abon kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Abon kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Abon.be is onderdeel van Sanoma Media. Op deze website kun je voordelig allerlei abonnement afsluiten voor tijdschriften in uiteenlopende genres. Zo’n abonnement kan bedoeld zijn voor jezelf maar even goed dienen als origineel cadeau. Wanneer je een abonnement af wilt sluit met extra voordeel dan kun je daarvoor gebruik maken van de speciale button op de webpagina.

Abon.be

Abon.be valt onder Sanoma Media, die op zijn beurt weer de meest belangrijke uitgever van magazines in ons land is. Het bedrijf is met name erg sterk op het gebied van vrouwenweekbladen (onder andere Libelle en Flair), tv/nieuwsmagazines (zoals HUMO) en glossy bladen (bijvoorbeeld Feeling, Gael en Marie Claire). Het bedrijf is niet alleen actief in Vlaanderen maar ook in Wallonië. In beide delen van ons land is Sanoma Media marktleider met zowel lokale merken als internationale licenties. Alle aangeboden titels samen bereiken ruim de helft van de Belgische bevolking van 12 jaar en ouder

Waarom Abon.be?


Op de website van Abon.be kun je snel en gemakkelijk een leuk tijdschrift vinden waarop je een abonnement kunt nemen. Verder heb je er de mogelijkheid om een abonnement cadeau te geven of je gegevens te beheren. Op die manier heb je alles, ten aanzien van een afgesloten abonnement, direct bij de hand.

Op Abon.be vind je een breed scala aan magazines zodat er voor elk wat wils te vinden zal zijn uiteenlopend van lifestylbladen tot een woonmagazine en van een kindertijdschrift tot een glossy. Voor alle bladen geldt echter dat ze van een hoge kwaliteit zijn en dat de mooiste lay-outs en de beste druktechnieken zijn gebruikt. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Om dit voordelig te kunnen beoordelen kun je daarom gebruik maken van de kortingscode.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top