Actiecode centerparcs


Bekijk de aanbieding >>

Voor een vakantie in een fraaie natuurlijke omgeving dien je bij Center Parcs je verblijf te boeken. Deze parken zijn namelijk gesitueerd op de meest mooie plekjes van België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien is er van alles te beleven voor heel het gezin.

Voordelen van Center Parcs.

  • Voor vroege beslissers heeft Center Parcs de zogenaamde vroegboekkorting. Verder krijgen jonge gezinnen en 55-plusser korting op hun verblijf.
  • Om het verblijf nog aangenamer te maken kun je speciale arrangementen boeken bijvoorbeeld op het gebied van sport of uit eten gaan.
  • In de parken zijn allerlei voorzieningen aanwezig voor heel het gezin: van een gezellig restaurantje tot speeltuinen en van boetieks tot een overdekt zwembad.
  • Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar je aan deel kunt nemen.
  • Je verblijft in luxe accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien en bijzonder fraai zijn gesitueerd in het park.
  • Trouwe klanten van Center Parcs krijgen extra voordeel (wanneer je drie maal in 36 maanden een verblijf hebt geboekt ben je een trouwe klant). Zij mogen bijvoorbeeld al eerder inchecken en worden er een tweetal activiteiten niet in rekening gebracht.

Voorwaarden voor het gebruik van de actiecode.

Door gebruik te maken van een actiecode kun je een verblijf voordeliger boeken of een ander voordeel ontvangen. Waar de actiecode precies voor staat is altijd duidelijk vermeld. Uiteraard dien je de actiecode te gebruiken binnen de periode waarin deze geldig is. Indien je later boekt dan kun je geen gebruik meer maken van dit voordeel. Ook wanneer je reeds een boeking hebt gedaan is het niet mogelijk om nog aanspraak te maken op een actiecode.

Hoe werkt de actiecode?


Wanneer je een promocode hebt ontvangen dan is het belangrijk dat je deze inwisselt voordat de geldigheid ervan is verlopen. Buiten de geldigheidsperiode is de promocode niet meer geldig en kun je geen aanspraak meer maken op het voordeel. Dit geldt ook wanneer je reeds een verblijf hebt geboekt en achteraf een promocode zou willen gebruiken: dit is niet mogelijk. In combinatie met andere acties is een promocode eveneens niet in te wisselen.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top