Alternate Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Alternate Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Alternate is al geruime tijd een bekende leverancier van hardware, software en entertainment. Oorspronkelijk komt het bedrijf uit Duitsland, waar het in 1992 is begonnen met de verkoop van hardware op afstand. Mede dankzij een goed prijsbeleid en het brede assortiment is Alternate in dat land al jaren marktleider en behoort het bedrijf ook in landen als Nederland en Spanje tot de topbedrijven in deze branche. Wanneer je nieuwsgierig bent geworden dan kun je extra voordelig kennis maken met het bedrijf Alternate.be door de kortingscode te gebruiken die elders op deze webpagina staat vermeld.

Alternate.be

Vanaf 1 oktober 2007 is Alternate eveneens actief in ons land. Met een eigen showroom, een eigen technische dienst en helpdesk is Alternate België in staat om een totaalpakket bieden voor niet alleen particulieren maar ook voor bedrijven. Iedere dag weer doen de medewerkers van Alernate hun uiterste best om samen waar te maken waar het bedrijf voor staat.
Waarom Alernate.be?

Eén van de belangrijkste pijlers van de efficiënte en klantgerichte verkoop op afstand van Alternate.be is de, eigen geprogrammeerde en bekroonde, webwinkel. Deze internationale webwinkel biedt klanten van Alternate in heel Europa een moderne, eenvoudige en persoonlijke inkoopervaring. Het succes: de gebruiksvriendelijke en overzichtelijkheid, een uitgebreide informatievoorziening, een omvangrijke dienstverlening en de tallzoe extra’s zoals bijvoorbeeld:

 • Een uitgebreide technische weergave van producten
 • Een heleboel beeldmateriaal.
 • De speciaal ontwikkelde 3D-aanzichten en video’s van de producenten.
 • De uitgekiende zoektools voor de producten en de eenvoudig te bedienen online configurators.
 • De vele reviews en beoordelingen van klanten.
 • De aanwezige, persoonlijk in te stellen, vergelijkoverzichten.
 • De handige accessoirewijzer en nog een heleboel meer…

Wanneer je, voor een aankoop, graag een persoonlijk advies ontvangt dan kunnen de vakkundige medewerkers van de afdelingen verkoop, klantenservice en technische hotlines je hier bij helpen.

Elke dag verbaast Alternate.be haar klanten met de zeer snelle levertijden, die te danken zijn aan een uitgekiende opslag- en verzendlogistiek. Ook geeft Alternate.be de garantie dat de producten met de grootste zorg worden verpakt, met enkel recycleerbaar materiaal. Om verzekerd te zijn van een goede aflevering bij de klant werkt Alternate.be alleen samen met hoogstaande en betrouwbare transporteurs.

Alternate.be heeft haar jarenlange succes te danken aan alle loyale klanten. het uitgangspunt van het bedrijf is dan ook om de klanten tevreden te stellen zowel voor, tijdens als na de aankoop van hun producten. Ten alle tijden heb je de mogelijkheid om zowel per e-mail als telefonisch contact op te nemen. De medewerkers van de afdeling verkoop kunnen je dan voorzien van een advies op maat, de technische dienst kan assistentie verlenen bij technische problemen en de klantenservice kan je advies geven over eventuele retouren.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top