Belvilla Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Belvilla Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Belvilla is marktleider in de Benelux en één van Europas grootste organisaties op het gebied van vakantiehuizen. Je kunt hier niet alleen gemakkelijk een vakantiehuis zoeken maar ook boeken voor een zomer- of wintervakantie maar ook voor zomaar een weekendje er tussenuit. Het maakt daarbij niet uit of je samen met je gezin, familie, vrienden of alleen met je partner wilt boeken, het kan allemaal. Belvilla heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen, variërend van een authentiek vakwerkhuis tot een charmante boerderij en van een luxe villa tot een oud landhuis of trendy appartement in de stad. Je kunt het vakantiehuis kiezen dat het beste bij je past en je kunt gaan genieten van een vakantie in eigen land of de grens over gaan naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, de Alpen, Zuid- of Centraal Europa.

Belvilla

Belvilla heeft zich vanaf 1980 toegelegd op de verhuur van vakantiehuizen. Deze internationale touroperator biedt vakanties aan in een brede waaier van kwalitatief hoogwaardige, karakteristieke vakantiehuizen binnen Europa. Belvilla maakt sinds januari 2007 onderdeel uit van Leisure.

Waarom Belvilla?


Bij Belvilla kun je altijd online boeken, zelfs op het moment dat het om een vertrekdatum op korte termijn gaat. Op de huisbeschrijvingspagina vind je een kalender waarop exact staat aangegeven wanneer het betreffende huis kan worden geboekt. De meeste huizen kunnen niet alleen voor het huidige als voor het volgende jaar worden geboekt. In uitzonderlijke gevallen kan er, als de betaling meteen binnen is, op de vertrekdag nog worden geboekt.

Op vrijwel alle accommodaties kun je online een optie nemen van 48 uur. Belvilla biedt informatie over de toegankelijkheid van de vakantiehuizen zo gedetailleerd mogelijk aan. Je kunt specifieke kenmerken aangeven, bijvoorbeeld brede doorgangen, een aangepast toilet of een lift. Meteen na het boeken heb je toegang tot Mijn Belvilla. Daar kun je je betaling in orde maken. Op het verblijfticket dat ontvangt staat aangegeven hoe de aankomst is geregeld. Er zijn twee opties:


 • De eigenaar van het huis, of de beheerder ervan, komt met de sleutel naar het vakantiehuis en je krijgt een ontvangst ter plekke.
 • Op het verblijfticket vind je het adres van de eigenaar van het huis, of de beheerder ervan, waar je de sleutel op kunt halen.
 • Voor het vertrek geldt hetzelfde, tenzij je ter plekke andere afspraken hebt gemaakt.

Wanneer je op de speciale button elders op onze webpagina klikt dan krijg je de kortingscode te zien die je kunt gebruiken voor extra voordeel bij het boeken van een vakantiehuis bij Belvilla.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top