Bijougiodesign Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Bijougiodesign Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Bijou Gio Design is een bedrijf dat in 2005 op is gericht door ontwerpster Ketleen Iroredjo en biedt exclusieve en tijdloze bijouterie sieraden aan die handgemaakt en van een kwaliteit zijn. De producten worden vervaardigd met Swarovski Elements in de gewenste kleur, vorm en lengte uit het eigen atelier en onder de eigen merknaam “Bijou Gio Design”. De verkoop op afstand vindt plaats via de webshop Bijougiodesign.eu.

Bijougiodesign
Swarovski Elements is het belangrijkste merk voor de fraaiste kristal elementen die worden gemaakt door het bedrijf Swarovski. Deze elementen zijn te verkrijgen in een heleboel verschillende kleuren, effecten, maten en vormen, Door deze elementen te gebruiken kan een designer een fantastisch palet van inspiratie tot diens beschikking krijgen.

De tijdloze manier van ontwerpen van de sieraden die Bijougiodesign op de markt brengt kenmerkt zich door exclusiviteit, eenvoud en elegantie met een harmonieus gebruik van kleuren en een beetje extravagantie in een aantal van de ontwerpen. Bepaalde ontwerpen worden slechts in een beperkte oplage gemaakt en de extravagante sieraden worden zelfs als unicum in de handel gebracht.

Waarom Bijougiodesign?


Het klantenbestand van Bijougiodesign bestaat uit uiteenlopende doelgroepen die allemaal een passie hebben voor Swarovski stenen en de productkwaliteit, het op maat geleverde product en de extra service om onderhoud aan hun gekochte sieraden te verrichten erg op prijs stellen. Op die manier zijn ze er namelijk van verzekerd dat ze zo lang mogelijk van hun sieraad kunnen genieten.

Ben je op zoek naar een unieke sieraad in de kleuren van een bepaalde outfit en zie je in de huidige collectie niets dat je bevalt dan bespreken de medewerkers van Bijougiodesign graag samen de mogelijke oplossingen.

Aan de creatieve klanten van Bijougiodesign biedt het bedrijf de mogelijkheid om zelf een sieraad te maken. Het bedrijf biedt namelijk ook kwalitatieve sieradenonderdelen aan voor zowel de beginners, hobbyisten en de professionals. Dit doet het bedrijf via een aparte webwinkel van Bijou Gio Design met de naam giodesign.nl.

Door de button te gebruiken op onze website kun je een kortingscode krijgen waarmee op een voordelige manier kennis kunt maken met het bedrijf Bijougiodesign. Ben je nieuwsgierig geworden naar de diensten van het bedrijf en het voordeel dat je kunt behalen? Druk dan snel op de daarvoor bestemde knop!

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top