Center Parcs Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Center Parcs Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Center Parcs is de naam van een keten van vakantieparken in België, Nederland. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het zijn echte familieparken waar veel gezinnen met kinderen hun vakantie doorbrengen. Je kunt kiezen om er een weekend, een midweek of een week te boeken. Uiteraard kun je ook meerdere periodes achter elkaar boeken zodat je een langer verblijf krijgt.

Center Parcs
Bij Center Parcs ben je verzekerd van een vakantie waarin niets hoeft maar alles kan. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk gaan zwemmen in het overdekte zwembad, een terrasje pikken of aan één van de vele activiteiten deelnemen die op de parken aan worden geboden. Daarbij komt nog dat de parken in een omgeving zijn gesitueerd waar je heerlijk van de natuur kunt genieten. Dit kan het strand zijn maar evengoed en bos- of heidegebied.

Gedurende de vakantie verblijf je in een luxe accommodatie die van alle gemakken is voorzien. Bovendien zijn er een aantal verblijven speciaal ingericht voor gezinnen met kleine kinderen: hier is bijvoorbeeld kindermeubilair en dergelijke aanwezig. Verder kun je een aantal arrangementen boeken voor de duur van het verblijf of een deel ervan. Voor sportievelingen is er bijvoorbeeld het sportpas en voor kinderen is er een activiteitenpas dat aansluit bij de leeftijd van het kind.

Voor mensen die drie maal in 36 maanden een verblijf hebben geboekt zijn er eveneens een aantal extra voordelen in het vooruitzicht gesteld. Zo zijn er bijvoorbeeld twee activiteiten waar je gratis aan deel mag nemen en mag je eerder inchecken voor je verblijf.

Waarom Center Parcs?

De redenen om een verblijf, van langere of kortere duur, te boeken bij Center Parcs zijn erg divers, een aantal hiervan zijn:

 • Je bent op vakantie maar niet echt ver weg van huis.
 • De parken beschikken over een heleboel faciliteiten voor het hele gezin. Hierbij kun je onder andere denken aan de speelmogelijkheden die over heel het park zijn verspreid, het overdekte zwembad, terrassen, restaurants, sportvelden en nog veel meer. In het hoogseizoen is er voor de kinderen een activiteitenprogramma en animatieteam gezorgd.
 • Vaste klanten krijgen extra voordeel, net zoals jonge gezinnen en mensen die ouder zijn dan 55 jaar. Ook krijg je korting als je je verblijf vroegtijdig boekt of met een groep op vakantie gaat.

Door gebruik te maken van een kortingscode, die je bijvoorbeeld kunt vinden op de vakantiecheque die Center Parcs uitgeven, wordt het boeken van een vakantie nog goedkoper. Door op de daarvoor bestemde button te klikken op deze pagina zul je eveneens gebruik kunnen maken van een kortingscode. Op die manier zul er zelf snel achterkomen wat Center Parcs nog meer aan voordelen te bieden heeft.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top