De Slegte Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de De Slegte Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Bij boekhandel De Slegte vindt je altijd wel een leuk boek dat past bij de persoonlijke interesse van de koper of een andere ontvanger. Met de brede collectie aan tweedehands boeken en de afgeprijsde boeken (Ramsj) is de keuze enorm groot. Bovendien vind je bij De Slegte scherp geprijsde boeken die elders niet snel gevonden zullen worden. Verder kun je bij De Slegte terecht voor zowel de aan- als verkoop van (studie)boeken.

De Slegte

De Slegte is opgericht door de naamgever van het bedrijf Jan de Slegte in het begin van de vorige eeuw. Jan De Slegte was in de ochtend- en in de avonduren werkzaam als lantaarnaansteker in de Nederlandse stad Rotterdam. Overdag startte hij een handel in tweedehands boeken annex uitleenbibliotheek. Diens zoon volgde hem op in deze branche en verkocht onder andere met boeken op de markt. Het was de bescheiden start van een bedrijf dat in de loop der tijd gestaag uit wist te breiden met winkels in steden als Amsterdam, Den Haag en tal van andere plaatsen. Eind van de jaren vijftig zette De Slegte eveneens de stap over de grens en opende de eerste Vlaamse winkel in Antwerpen haar deuren. Tegenwoordig, alweer bijna een halve eeuw later, zijn er een achttiental winkels in Nederland en nog eens negen in ons land.

Waarom de Slegte?

Op de website www.DeSlegte.com kun je eveneens terecht voor de aanschaf van nieuwe boeken. Deze nieuwe boeken staan echter niet in de reguliere winkels, maar zijn alleen via de website te bestellen. In de winkels van De Slegte vind je wel:

 • De nieuwste bestsellers
 • De 50 best verkopende van het land (een afzonderlijke top 50 van Nederlandse en Belgische topboeken in winkels in het betreffende land).

Deze boeken kun je eenvoudig vinden in de paarse bestsellerkast.
Nieuwe Nederlandstalige boeken worden gratis naar het thuisadres verstuurd. Dit geldt voor bestellingen uit Nederland en België. Voor ramsj en tweedehands boeken betaal je echter wel een bijdrage in de verzendkosten bij een verzending tussen België en Nederland. Aan het reserveren van boeken zijn overigens geen extra kosten verbonden.

De levertijd in de Benelux bedraagt twee tot drie werkdagen. De bestelling wordt in alle gevallen in een stevige emballage verstuurd vanuit de winkel waar je het boek besteld heeft. Indien je meerdere boeken uit verschillende winkels hebt besteld dan ontvang je meerdere pakjes thuisbezorgd. Het kan dan gebeuren dat deze op verschillende dagen door de post aan worden geboden.

Een ander voordeel van De Slegte zijn de eigen cadeaubonnen. Deze worden zowel in alle Nederlandse en Belgische winkels verkocht en kunnen ook bij alle winkels in worden gewisseld. Je kunt er alle boeken mee betalen die je leuk vindt. De waarde van deze cadeaubon kun je zelf bepalen. Om voordelig te winkelen in de webwinkel van De Slegte kun je gebruik maken van de kortingcode die je aantreft op onze website. Dus klik snel en pak dat voordeel!

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top