Drukland Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Drukland Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Drukland.be is een drukkerij die online te werk gaat. Net zoals bij elke andere drukker door gebruik te maken van machines, persen en wat er verder nodig is om fraai drukwerk te leveren, alleen wordt dit alles uitbesteed. Door de jarenlange ervaring van Drukland op het gebied van inkoop is duidelijk waar de beste kwaliteit wordt geleverd tegen de meest scherpe prijs. Het team van Drukland bestaat uit professionals die een grafische achtergrond hebben, en de klanten worden gevormd door zowel kleine zelfstandigen als grote multinationals en alle mogelijkheden die hiertussen zitten. Drukland verwerkt duizenden opdrachten per jaar. Want ook bedrijven willen tegenwoordig niets liever dan zoveel mogelijk besparen.

Drukland

Drukland is een zogenaamde online drukker die voortdurend op zoek is naar nieuwe manieren om met haar klanten te communiceren. Het is dan ook een vooruitstrevende organisatie te noemen voor wat betreft het gebruik van nieuwe technieken en communicatie mogelijkheden.

Waarom Drukland?


Om goedkoop drukwerk te kunnen realiseren is het noodzakelijk om verschillende opdrachten handig te combineren en deze bestellingen op grote persen te drukken. Op die manier wordt er namelijk gigantisch op de kosten voor het drukwerk, afval, en op het onderhoud van kostbare machines bespaard. Doordat Drukland werkt met vaste partners, kan het bedrijf haar klanten een korte levertijd garanderen tegen de beste prijs. En omdat het drukwerk samen met dat van andere opdrachtgevers wordt gedrukt, plus dat Drukland een enorm volume heeft is het drukwerk een stuk goedkoper dan elders.

Verder heeft Drukland geen dure accountmanagers, geen kapitaal pand, geen onnodige backoffice en geen overbodig gedoe. Tevens heeft Drukland geen klanten die niet betalen omdat deze altijd vooruit betalen, en het bedrijf heeft al evenmin dure leasewagens voor de deur. Drukwerk bestellen doet je gewoon online en je betaalt de bestelling via Ideal, Creditcard, PayPal of een automatische incasso, en je drukwerk wordt thuis of het werk bezorgd. Ook om deze redenen is het drukwerk van Drukland veel goedkoper.

Wanneer je toch op een andere plaats een lagere prijs ziet dan zal Drukland dezelfde prijs rekenen en eenmalig een korting van tien procent geven op een volgende bestelling. Klik snel op de daarvoor bestemde button op deze website en je krijgt nog eens extra voordeel in de vorm van een kortingscode. Betaal vanaf nu geen hoge tarieven meer voor drukwerk en probeer extra voordelig de diensten uit van Drukland.be.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top