Europ Assistance Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Europ Assistance Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Europ Assistence kan eigenlijk als dé “uitvinder” van de bijstand worden beschouwd. Het bedrijf heeft al decennia lang een onovertroffen netwerk ontwikkeld van duizenden partnerreferenties om de klanten tot dienst te zijn. Met dank aan de tachtig ondernemingen in 37 landen kun je Europ Assistance in alle uithoeken van de aarde tegenkomen, dag in dag uit en elke dag van het jaar.

Europ Assistance
Het engagement van Europ Assistance rust op twee van de basiswaarden: het professionalisme van de tussenkomsten en de empathie van de medewerkers. Zij houden rekening met de verwachtingen van de klanten en bieden je telkens een persoonlijke en aan jouw situatie aangepaste oplossing.

Het bedrijf ontwikkelt complete en innoverende formules die in overeenstemming zijn met de behoeftes van de klanten. De producten van Europ Assistance zijn dikwijls door de vakspecialisten binnen de verzekeringsbranche bekroond.

Zaken worden niet uitbesteed maar uitgevoerd door gemotiveerde medewerkers van Europ Assistance. Het bedrijf is er zelf van overtuigd dat de tevredenheid van de klanten in het bijzonder steunt op de motivatie van de medewerkers van Europ Assistance.

Waarom Europ Assistance?


Waarom je zou moeten kiezen voor Europ Assistance kan in een viertal pluspunten worden samengevat:

1. Europ Assistance heeft een onovertroffen netwerk van 410.000 erkende partners die 24 uur per dag inzetbaar zijn.
2. Het bedrijf biedt kwaliteitsproducten en is daarvoor beloond door de professionals in de verzekeringsbranche.
3. Er wordt altijd gestreefd naar het vinden van een gepersonaliseerde oplossing: geen uitbesteding maar empathie en professionalisme van de medewerkers.
4. Europ Assistance biedt bescherming binnen 24 uur: wanneer je vandaag online betaalt dan ben je vanaf morgen reeds beschermd.

Wanneer je wilt weten wat Europ Assistance voor jou kan betekenen, en bovendien extra korting wilt bekijken die wellicht tot voordeel kan leiden, dan klik je gewoon op de daarvoor bedoelde knop elders op deze webpagina.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top