Foto Delhaize Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Foto Delhaize Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Foto’s en fotoproducten kun je op een heleboel plaatsen laten afdrukken: in reguliere winkels maar ook online. Toch zul je al snel merken dat niet overal een gelijke kwaliteit en/of service geboden wordt. Ook de mogelijkheden met bedtrekking tot de fotoproducten kunnen sterk per shop verschillen. Wanneer je je foto’s laat afdrukken, of verwerken tot een fotoproduct, bij Foto Delhaize dan ben je verzekerd van een prima product tegen een aantrekkelijke prijs.

Foto Delhaize

Zo kun je bij Foto Delhaize niet alleen terecht voor het afdrukken van foto’s maar ook voor bijvoorbeeld het maken van fotostickers, foto’s achter acrylglas, fotoboeken en foto’s die voorzien zijn van een vrolijk geleurde rand.

Waarom Foto Delhaize?

Evenals bij de overige onderdelen van het moederbedrijf Delhaize zal ook bij Foto Delhaize de klant op de eerste plaats staan. Een aantal voordelen om juist bij dit bedrijf producten te bestellen zijn:

 • De goede kwaliteit van de producten.
 • De aantrekkelijke prijs.
 • Een snelle levering.
 • Het bestelgemak: gewoon vanachter je eigen computer.
 • Het ruime assortiment.

De wijze van bestellen: hiervoor heb je de keuze uit een tweetal mogelijkheden, te weten:Online: eenvoudig en rechtstreeks bestellen door een snelle upload van de bestelling.
Per gratis software*: eveneens gemakkelijk en direct bestellen door een snelle upload van de bestelling.

Verder kun je op deze manier een rode-ogen-correctie toepassen, optioneel automatische fotocorrectie per foto instellen, een bestelling per cd doen in een filiaal als je dat wenst en een CEWE fotoshow maken.
Foto Delhaize adviseert om de gratis software te downloaden en zo de foto’s te bestellen. Hierbij heb je namelijk een grote keuze aan ontwerpen en een maximale flexibiliteit bij het maken ervan.

Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten van Foto Delhaize dan kun je dat nu met extra voordeel doen. Hoe? Heel gemakkelijk: je klikt op de daarvoor bestemde button op deze website. Hierna krijg je de kortingscode te zien waarmee je extra voordelig een product bij Foto Delhaize kunt bestellen.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top