Interhome Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Interhome Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Op het moment dat je op zoek bent naar een bijzondere reisbestemming of wanneer je geïnspireerd wilt worden door uitdagende ideeën op het gebied van vakanties dan zijn de reisadviezen van Interhome op jouw maat samengesteld Of je nu houdt van een verre reis naar een exotisch land of je liever een bestemming dichterbij huis zoekt, de bonte verzameling unieke vakantiebestemmingen heeft er altijd wel enkele die je aanspreken.

Interhome

Interhome is opgericht in Zwitserland in 1965 en blikt vol trots terug op een aantal decennia vol succes en met ervaring in de verhuur van vakantiehuizen. Tegenwoordig is Interhome de leidende aanbieder van kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in heel Europa. De moedermaatschappij, Interhome AG, is gehuisvest in het Zwitserse Zürich en is volledig eigendom van Hotelplan Holding AG. Dit bedrijf is op haar beurt weer in het bezit van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland met eveneens het hoofdkantoor in Zürich. De Zwitserse kwaliteit van Interhome verzekert je een onvergetelijke ervaring.

Waarom Interhome?


Bij Interhome kun je 32.000 vakantiewoningen en appartementen gemakkelijk en snel online boeken. Het bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar voor vragen, adviezen en boekingen.

Interhome staat altijd voor haar gasten klaar. De eigen medewerkers, partneragentschappen en sleutelhouders heten je welkom en ondersteunen je op de plaats van bestemming en verzekeren je van een vakantie met een uitgebreide service. De aanwezigheid ter plaatse garandeert een gemakkelijke sleuteloverdracht, bieden de mogelijkheid tot het krijgen van suggesties voor uitstapjes, excursies en activiteiten en betekenen een persoonlijk aanspraakpunt wanneer je hulp of advies nodig hebt.

Ondanks het brede scala aan vakantiehuizen en appartementen is Interhome er in geslaagd om de prijzen betaalbaar te houden. Regelmatig biedt Interhome haar klanten zelfs verschillende kortingen aan om de vakantie nog voordeliger te maken. Om te zien welke kortingcode er momenteel gebruikt kan worden klik je gewoon op de daarvoor bedoelde button op deze webpagina.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top