La Redoute Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de La Redoute Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

La Redoute is een soort warenhuis dat zich toe heeft gelegd op de verkoop op afstand. Bij deze webwinkel kun je terecht voor dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, lingerie, accessoires, interieur en decoraties. Met andere woorden je kunt hier alles vinden wat je in de meeste reguliere warenhuizen ook aantreft maar met dit verschil: je kiest en koopt gezellig thuis en haalt het pakketje later op bij een afleveringspunt.

La Redoute

Een bestelling bij La Redoute plaats je namelijk snel, gemakkelijk en veilig via hun website. Ook de betaling kan geheel via het internet verlopen zodat je dit eveneens vanachter je PC in orde kunt maken.

Waarom La Redoute?
Het aanbod van La Redoute is erg breed en volgt de laatste trends op het gebied van mode en wonen. Dus of je nu op zoek bent naar een leuke broek of een nieuwe bank, je vindt het bij La Redoute! De artikelen die op voorraad zijn worden in de regel binnen 2 tot 3 dagen geleverd. Sommige artikelen vragen echter om een langere afleveringstermijn. Bij iedere omschrijving van een artikel zal de voorziene leveringstermijn aan worden gegeven zodat je precies weet wat je te wachten zal staan op het moment dat je het product besteld.

De grotere artikelen worden geleverd door een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn ruim duizend Kiala en Mondial Relay leveringspunten verdeeld over heel ons land. Op eenvoudig te bereiken locaties, zorgvuldig geselecteerd om het leven van de klant een beetje gemakkelijker te maken: supermarkten, benzinestations, boekenhandels en buurtwinkels. Er is altijd wel zo’n afleveringspunt in de buurt. Een pakketje zal 14 dagen bij worden gehouden in het leveringspunt van je keuze.

Wanneer je extra voordelig wilt winkelen bij La Redoute dan klik je eerst even op de daarvoor bedoelde link op deze website om de kortingcode te ontdekken. Met deze code kun je met korting een bepaald artikel bestellen. Elke maand biedt La Redoute haar klanten een nieuwe code aan. Daarnaast kun je kortingcodes vinden in de catalogi en de nieuwsbrief van het bedrijf. Dus pak die korting en winkel met nog meer plezier bij la Redoute.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top