Landal Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Landal Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Landal, voluit Landal GreenParks, is organisatie vol dynamiek en toonaangevend in het management, het beheren en verhuren van bungalowparken. Landal heeft de beschikking over meer dan zeventig parken met in totaal zo’n twaalfduizend bungalows. Naast in Nederland heeft Landal parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Zeven van deze parken beschikken over campings, met in totaal meer dan vijftienhonderd kampeerplaatsen. Er werken bij Landal in totaal zo’n vijfentwintighonderd mensen.

Landal.be
Landal weet zich te onderscheiden van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen ruimte, rust en natuur zijn de meest voorname kenmerken van de Landalparken en eveneens de voornaamste redenen waarom de keuze van gasten juist op Landal valt.

De nauwe verbondenheid van Landal met de naaste omgeving staat ook erg hoog op de prioriteitenlijst net zoals het streven om zich sterk te maken voor de natuur, de gasten en de rest van de samenleving.

Waarom Landal.be?


Bij Landal voelt men zich nauw verbonden met de directe omgeving. Om die reden maakt het bedrijf zich sterk voor de natuur, de gasten en de maatschappij. Dit wordt omschreven als betrokken ondernemen. Landal doet dat door duurzaam en verantwoord om te springen met de natuur en het milieu. Maar eveneens door een zekere inzet voor de streek waarin een park is gelegen, op sociaal en economisch niveau. Dit doet Landal bijvoorbeeld door een samenwerking aan te gaan met plaatselijke ondernemers. Bovendien probeert het bedrijf zoveel mogelijk gasten te laten genieten van een vakantie; ook mensen voor wie dat wat minder vanzelfsprekend is. Door vol respect om te springen met de omgeving, toont Landal eveneens haar respect voor de gasten die de parken bezoeken.

Om betrokken te kunnen ondernemen blijft Landal kritisch naar zichzelf kijken. Het bedrijf zoekt constant naar manieren om bedrijfsprocessen die duurzamer gemaakt kunnen worden. Het blijft daarbij niet alleen bij het maken van plannen, waar het mogelijk is wordt dit ook waar gemaakt.

Ondanks de inzet voor de omgeving en de maatschappij wil Landal ook dat de gasten een betaalbare vakantie kunnen boeken. Door goed in te kopen en door een goed uitgestippeld management lijkt dit nog altijd prima te lukken. Het bedrijf is zelfs in staat om van tijd tot tijd extra voordelige vakanties aan te bieden. Hiervoor vind je onder meer kortingcodes in advertenties, op social mediasites en in de nieuwsbrief van Landal. Om te zien of er momenteel kortingcodes beschikbaar zijn kun je ook op de speciale button klikken elders op deze webpagina.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top