Lovetopia Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Lovetopia Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Om de webwinkel Lovetopia.be te omschrijven zijn eigenlijk niet zo veel woorden nodig, namelijk: liefde en passie. Je vindt er een heleboel artikelen die je liefdesleven een behoorlijke boost kunnen geven, van lingerie tot speeltjes en van erotische dvd’s tot intieme verzorgingsproducten maar ook complete loveboxen met spannende dingen voor beide partners en dat alles wordt aangeboden tegen een scherpe prijs.

Lovetopia.be

Zoals wel duidelijk is kan Lovetopia.be in worden gedeeld onder de erotische webwinkels. Deze webwinkel is echter zowel gericht is op mannen als op vrouwen. Je kunt er bijvoorbeeld lingerie voor beide geslachten vinden die varieert van een beetje ondeugend tot heel spannend. Maar wat je ook besluit te bestellen bij Lovetopia.be alles zal altijd uiterst discreet af worden gehandeld en verzonden. De bestelling heb je in elk geval veertien dagen op zicht. Wanneer de aangeschafte producten niet naar wens zijn Dan kun je deze onder bepaalde voorwaarden retourneren. De kosten voor een retourzending zijn overigens wel voor rekening van de klant. Natuurlijk kun je geen gebruikte producten terugsturen of producten waarbij de hygiëne in het geding komt.

Waarom Lovetopia.be?


Lovetopia.be is een bedrijf dat je allerlei verschillende mogelijkheden biedt om je seksleven spannend en uitdagend te maken of te houden. Doordat je je bestelling via de webwinkel kunt doen gebeurt dit uitermate discreet. Wanneer je je lief eens wilt verrassen met een spannend cadeau dan zal niet direct iedereen het pakketje herkennen als zijnde een zending van een erotische webwinkel.

Om de bestelling af te rekenen kun je een aantal verschillende betaalmethoden gebruiken zoals PayPal, Visa of een overschrijving via de bank. Zodra de betaling bij Lovetopia.be binnen is zal je bestelling worden verzonden en heb je deze al binnen één tot twee werkdagen in huis. Het pakketje wordt overigens alleen aangeboden op het door jou opgegeven adres. Door de kortingcode te gebruiken kun je bovendien met extra voordeel een bestelling doen bij Lovetopia.be.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top