Manutan Kortingcode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Manutan Kortingcode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Elke inkoper, hoofd logistiek, facility manager of directeur weet in de regel zeer goed waar het binnen een onderneming om gaat en wat er nodig is om deze zo optimaal mogelijk te kunnen laten werken: deugdelijk materiaal. Manutan.be is een webwinkel waar je elke dag van de week en heel het jaar door, niet alleen producten voor je bedrijf kunt bekijken of vergelijken maar uiteraard ook kunt bestellen. Manutan.be is dus in feite een leverancier van het complete pakket. Op het moment dat je kiest voor Manutan.be dan kies je voor de zekerheid van gemak maar ga je zeker ook voor het gemak van zekerheid.

Manutan.be
Manutan.be vormt een onderdeel van de internationale Manutangroep, De marktleider op de zakelijke markt voor verkoop op afstand binnen Europa. Met dank aan de unieke inkoopkracht en een nauwe samenwerking met 24 dochtermaatschappijen in een twintigtal Europese landen, ben je verzekerd van de best mogelijke selectie van producten en scherpe inkoopprijzen. Manutan.be garandeert dan ook waar voor je geld.

De Manutangroep heeft een samenwerkingsverband met ruim tweeduizend leveranciers samen en heeft daardoor een assortiment van meer dan tweehonderdduizend producten. Deze producten worden geleverd aan meer dan zeshonderdduizend klanten in heel Europa. Het samenbrengen van kennis en ervaring binnen de Manutangroep leveren dan ook de best denkbare dienstverlening op voor alle klanten van Manutan.be.

Waarom Manutan.be?

Bij Manutan.be staan gemak en zekerheid hoog op de prioriteitenlijst. Een tevreden klant is dan ook erg belangrijk voor het bedrijf. Naast een aantal aantrekkelijke acties die aan klanten aan worden geboden via de nieuwsbrief, heeft het bedrijf nog veel meer voordelen in haar mars. Zo zal er altijd op de afgesproken tijd worden geleverd in heel ons land. Maar zal er ook een garantietermijn van tenminste twee jaar gelden op de gekochte producten (soms zijn dit zelfs vijf jaren garantie). De producten uit het uitgebreide assortiment worden dertig dagen op zicht geleverd. Bevallen ze niet dan worden deze door Manutan.be weer opgehaald. De klant is bij Manutan.be nog altijd koning wat wil zeggen dat er wordt gestreefd naar het vinden van passende oplossing voor elke situatie.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top