Matinique Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Matinique Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Matinique staat voor het maken van duidelijke en eenvoudig keuzes. De moderne man kan zijn individualiteit, met behulp van de vele producten van het bedrijf, prima tot uiting brengen. Met de kleding van Matinique kan hij van een zorgeloos leven genieten, uitstekend zijn mannetje staan in de fluctuerende wereld van vandaag en tevens een eigen stijl blijven tonen.

Matinique

Het bedrijf Matinique is in 1973 opgericht door Niels Martinsen. Het was zijn visie om comfortabele, hoogwaardige en modieuze kleding voor mannen te creëren.
Tegenwoordig staat Matinique voor een jonge mode voor heren met een hang naar de internationale modewereld. Wereldwijd is Matinique een bedrijf dat steeds verder aan de weg timmert en op steeds meer plaatsen voet aan de grond krijgt. Het bedrijf is beroemd vanwege zijn creatieve ontwerpen als het gaat om herenkleding, accessoires en schoenen. Matinique biedt mannen van nu de mogelijkheden om een eigen eigentijdse look te ontwikkelen.

Waarom Matinique?


Door Matinique wordt je, als het ware, meegenomen op een reis van het ontstaan van het bedrijf naar de triomf van tegenwoordig, inmiddels een internationaal merk van herenmode en te vinden in Europa, Noord-Amerika, Azië, Midden-Oosten en Canada.

Bij Matinique vind je de meest trendy herenkleding. Of het nu gaat om een jack, een broek of een shirt, je vindt het allemaal in de overzichtelijke webwinkel. Daarbij komt verder nog dat alle producten van een hoge kwaliteit zijn en tegen een scherpe prijs aan worden geboden. Binnen zo’n vier dagen zal je bestelling dan thuis af worden geleverd. Heel het proces van bestellen, betalen en bezorgen zal snel en gemakkelijk verlopen en je hoeft er de deur niet meer voor uit.

Ook biedt Matinique haar klanten regelmatig kortingcodes aan voor nog meer voordeel. Zo kun je bijvoorbeeld kortingcodes vinden in de nieuwsbrief van het bedrijf maar ook door op de speciale button te klikken van deze webpagina. Ga dus snel kijken wat Matinique voor je petto heeft en winkel met extra voordeel.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top