NMBS Europe Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de NMBS Europe Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

De afkorting NMBS staat voor Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen en is een naamloze vennootschap. Deze naamloze vennootschap exploiteert in opdracht van de Belgische federale overheid treindiensten in ons land. Elk jaar vervoert de NMBS miljoenen reizigers op haar netwerk van 3500 kilometer. Van dit netwerk is 2998 kilometer geëlektrificeerd.

NMBS Europe
Voor het vervoer van personen per trein ben je binnen België alleen aangewezen op de NMBS. Voor het treinen over de landsgrenzen heeft de NMBS een speciale afdeling in het leven geroepen, te weten: NMBS Europe. Deze Europese afdeling vindt je als onderdeel op de reguliere website van de spoorwegoperator.

Op deze website kun je terecht voor de aankoop van het grootste deel van de treintickets naar bestemmingen in het buitenland. Maar NMBS Europe werkt hierin ook nauw samen met andere spoorwegoperators zoals Thalys, TGV, Eurostar en ICE International. In een aantal gevallen maakt NMBS Europe dan ook verwijzingen naar de websites van één van de partners.

Waarom NBMS Europe?

 • Het online aanschaffen van treintickets gaat snel en gemakkelijk
 • Voor het online betalen van een ticket bevindt je je in een beveiligde omgeving
 • Naast het kopen van treintickets kun je op de website van NMBS Europe ook terecht voor reisinformatie en aanvullende informatie over de plaats van bestemming
 • Van tijd tot tijd biedt NMBS Europe ook kortingcodes aan waarmee je met extra voordeel een treinticket kunt aanschaffen of gebruik kunt maken van een aantrekkelijke voordeelactie van één van de partners

Om te zien wat de kortingcodes op dit moment zijn hoef je enkel op de daarvoor bestemde button te klikken, elders op onze webpagina. Ga dus razendsnel naar de kortingacties van NMBS Europe of één van diens partners en trein binnenkort met extra voordeel.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top