Overtoom Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Overtoom Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Elke leidinggevende binnen een bedrijf of organisatie weet doorgaans heel goed waar het binnen de organisatie om draait en wat er nodig is om het allemaal zo optimaal mogelijk te laten functioneren: materiaal van een uitstekende kwaliteit. Overtoom.be is een webwinkel waar je elke dag, heel de dag door, niet alleen producten voor je bedrijf kunt bekijken en vergelijken maar ook meteen kunt bestellen. Overtoom.be is dus in feite een full-service-leverancier. Wanneer je kiest voor Overtoom.be dan kies je voor zekerheid van gemak maar absoluut ook voor het gemak van zekerheid.

Overtoom.be
De Manutangroep is het internationale moederbedrijf waaronder Overtoom.be valt, Dit is marktleider op de Europese zakelijke postordermarkt. De unieke inkoopkracht en een nauwe samenwerking met de 24 dochtermaatschappijen in een twintigtal Europese landen vormt de unieke kracht van het bedrijf. Hierdoor ben je verzekerd van de best mogelijke productselectie tegen de meest scherpe inkoopprijzen. Overtoom.be biedt dan ook de garantie dat je ook daadwerkelijk waar krijgt voor je geld.

De Manutangroep heeft een samenwerkingsverband opgezet met meer dan tweeduizend leveranciers en heeft daardoor een assortiment van meer dan tweehonderdduizend producten. Deze producten worden aan ruim zeshonderdduizend klanten in heel Europa verkocht. Het samenbrengen van de kennis en de ervaring binnen de Manutangroep levert dan ook de best denkbare dienstverlening op voor alle klanten van Overtoom.be.

Waarom Overtoom.be?


Er zijn zeker zeven goede redenen te noemen om juist een bestelling te plaatsen in de webwinkel van Overtoom.be:
 • De producten worden door het bedrijf altijd volgens afspraak geleverd. Aspecten zoals een snelle levering en betrouwbaarheid zullen echter voorop staan
 • Een order van € 100,- of meer zal door Overtoom.be gratis af worden geleverd door heel België. Voor een minder grote bestelling betaal je wel een geringe bijdrage in de kosten voor verzending
 • Overtoom.be staat voor kwaliteit en biedt haar klanten een minimale garantietermijn van twee jaar en op de huismerken Ekwo en R-source geldt zelfs een garantieperiode van vijf jaar
 • Op alle geleverde producten krijg je een zichttermijn van dertig dagen. Op het moment dat er een bestelling onverhoopt niet aan de verwachtingen zou voldoen dan wordt dit door Overtoom.be weer zonder probleem opgehaald
 • Overtoom.be is als onderdeel van de Manutangroep, met 23 ondernemingen in negentien verschillende landen betrokken in een netwerk van andere bedrijven die onderling samenwerken. Om die reden kan het bedrijf gegarandeerd het beste assortiment aan haar klanten bieden.
 • Het zorgeloos uitbesteden van een gemonteerde stelling tot een complete inrichting van het kantoor of het magazijn vormen geen enkel probleem bij Overtoom.be. Dit geldt overigens ook voor een heleboel vernuftige e-oplossingen of een volledige integratie met het e-procurementsysteem van een bedrijf.
 • Overtoom.be beschikt over een uitstekende klantenservice. Op het ogenblik dat je niet tevreden bent over een product dat je bij Overtoom.be aangeschaft hebt dan zal de afdeling aftersales samen met je naar de meest bevredigende oplossing zoeken.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top