Pabo kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Pabo kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Pabo.be is een webwinkel die zich toe heeft gelegd op de verkoop van erotische producten zoals: lingerie, seksspeeltjes, dvd’s, en aanverwante artikelen. Wanneer je dus je liefdesleven wat meer kleur wil gaan geven dan is dit het juiste adres.

Pabo.be
Wanneer je een spannende bestelling hebt gedaan bij Pabo.be hoef je je geen zorgen te maken dat een buitenstaander hier iets van te weten komt als jij dat niet wilt. De bestelling plaats je namelijk via de website van Pabo.be en deze zal worden bezorgd in een discrete verpakking zonder de naam van de afzender erop. Bovendien garandeert Pabo.be dat het pakketje nooit bij buren af zal worden geleverd mocht je niet thuis zijn op het moment van aflevering.

Op de bestelbonnen en in de nieuwsbrief van Pabo.be staan regelmatig kortingscodes vermeld die je kunt gebruiken voor het voordelig aanschaffen van producten. Soms betreft een kortingscode een specifiek product dat met korting wordt geleverd terwijl in andere gevallen het een cadeautje of een algemene korting betreft en je dus een korting zal ontvangen op het totaal bedrag van de bestelling. Een kortingscode bij Pabo.be bestaat altijd uit een combinatie van één letter en vier cijfers.

Nadat je de producten op de website hebt uitgekozen dat kun je onderaan de pagina van het winkelmandje de kortingscode ingeven in het veld “heb je een actie-, korting-, of vouchercode?”. Vervolgens klik je op de knop activeren en kun je de bestelling verder afronden. De korting zal dan automatisch worden verwerkt.

Waarom Pabo.be?

 • Het bestellen en betalen gaat snel en gemakkelijk vanuit je luie stoel
 • De bestelling wordt discreet thuisbezorgd
 • Pabo.be biedt een uitgebreid assortiment aan erotische producten. Voor ieder wat wils dus
 • Door gebruik te maken van de kortingscode zal het winkelen bij Pabo.be nog aangenamer worden

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top