Parkingzaventem Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Parkingzaventem Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Op het moment dat je met het vliegtuig op reis gaat maar geen zin hebt om eerst naar parkeerplaats te zoeken en met je bagage naar de terminal te sjouwen, of enige tijd op de bus te moeten wachten om daar vervolgens als sardines in een blikje mee naar de luchthaven te reizen, dan is daar de oplossing in de vorm van Quick Parking.

Parkingzaventem.be
Parkingzaventem.be is de website van Quick Parking waar je je reservering kunt doen voor een plaatsje op de parking in de nabijheid van de luchthaven. Met Quick Parking kun je dus veilig je auto parkeren op het bewaakte parkeerterrein en bovendien sta je in zo’n vijf minuten al in de vertrekhal. De gratis shuttlebus wacht immers niet totdat alle beschikbare plaatsen bezet zijn maar rijdt dag en nacht voor elke klant naar de vertrekhal. Je hebt dus niet te maken met wachttijden.

Op parkingzaventem.be is het mogelijk om tot kort voor vertrek nog een plaatsje te reserveren, of eventueel gratis te annuleren. Daarbij komt verder nog dat je het voor de prijs niet hoeft te laten, nergens vind namelijk een goedkoper alternatief. De parking is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend.

Waarom Parkingzaventem.be?


Voor iedereen die niet van onnodig gedoe houdt maar gewoon snel, gemakkelijk en voordelig een parking wil reserveren bij de luchthaven is parkingzaventem.be dé oplossing. Je kunt desgewenst zelfs je vluchtnummer doorgeven zodat een medewerker van Quick Parking je op kan halen bij de terminal om je naar je auto te brengen.

Op het moment dat je een kortingcode hebt ontvangen kun je nog voordeliger gebruik maken van de diensten van Parkingzaventem.be. Je voert deze code gewoon in op het reserveringformulier en de korting wordt direct verrekend. Om van zo’n kortingcode gebruik te kunnen maken klik je op de speciale button op onze webpagina.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top