Pixum kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Pixum kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

Pixum.be is een onafhankelijke, leidinggevende en alom geprezen aanbieder van online fotoservices. Niet alleen biedt het bedrijf de mogelijkheid om gratis online fotoalbums aan te maken en foto’s te delen, Pixum.be biedt eveneens ook voordelige en professionele afdrukken van digitale foto’s op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en een scala aan fotocadeaus zoals onder andere: mokken, T-shirts, puzzels, kalenders, kaarten en fotolijsten aan.

Pixum.be

Het bedrijf Pixum.be drukt en belicht alleen maar op hoogwaardige materialen en maakt daarbij gebruik van de meest moderne en meest milieuvriendelijke technologieën. Daarbij komt verder nog dat Pixum.be regelmatig werkt met diverse kortingcodes. Hiermee kunnen klanten nog meer voordeel halen uit een lidmaatschap bij deze webwinkel.

Waarom Pixum.be?

Het bestellen bij Pixum.be biedt een groot aantal voordelen. Naast de hoge kwaliteit van de producten is zeker ook de snelle service, het gemak waarmee een bestelling kan worden geplaatst en de korte levertijden als voordeel noemen. Eigenlijk scoort Pixum.be erg hoog op alle gebieden waar je mee te maken krijgt wanneer je er een bestelling plaatst: van het uploaden van de foto’s tot het plaatsen van een bestelling en van het afdrukken tot het bezorgen, alles loopt op rolletjes. En mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn dan zal Pixum.be er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top