Telenet Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Telenet Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

De grootste leverancier van kabeldiensten in ons land is Telenet. Dit bedrijf spitst zich toe op het leveren van breedband, vaste en mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie, aan gebruikers in Brussel en Vlaanderen maar levert tevens professionele communicatiediensten aan bedrijven in zowel België als Groothertogdom Luxemburg.

Telenet
Het streven van Telenet is om als telecommunicatiebedrijf een leidende rol te vervullen op het knooppunt van televisie, internet en telefonie. Het bedrijf wil het dagelijks leven van haar klanten verrijken met eenvoudige en toch duurzame producten en diensten die een grote technologische performantie koppelen aan een hoge amusementswaarde.

Het bedrijf Telenet wil een bijdrage leveren aan een positieve maatschappelijke ontwikkeling van particulieren en bedrijven. Zowel in het heden als in de toekomst. Zo wil Telenet bijvoorbeeld in het jaar 2015 klimaatneutraal zijn ten opzichte van de uitstoot van schadelijke stoffen in 2007.

Maar Telenet heeft zichzelf eveneens tot doel gesteld om voor alle klanten, zowel particulieren, professionals en andere doelgroepen een betrouwbare en eerlijke partner te zijn. De drijfveer hiervoor is een groot kwaliteitsbesef en de focus op de hoogste klantentevredenheid.

Waarom Telenet?


De doelstelling van Telenet wil het bedrijf waarmaken door de inzet en de motivatie van een groep geïnspireerde en gewaardeerde medewerkers, die de mogelijkheid wordt geboden om hun professionele kwaliteiten verder te ontplooien. Het bedrijf wil namelijk nog altijd het middelpunt vormen tussen televisie, internet en telefonie. Tegenwoordig gelooft het bedrijf nog volop in deze strategie, maar worden lichtjes de accenten wat verplaatst. Televisie wordt namelijk niet alleen meer bekeken op het televisiescherm, maar ook op tablets en mobiele toestellen. Ook de telefonie verschuift steeds meer naar de smartphone en breedband gaat alsmaar sneller.

Telenet wil niet alleen op al deze gebieden de beste én de voorkeursleverancier zijn maar eveneens van een geïntegreerd aanbod aan diensten voor bedrijven. Telenet wil deze doelstellingen bereiken door de kwaliteit van het netwerk te blijven verbeteren en door de klanten steeds nieuwe technologie en innovatieve diensten aan te reiken.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top