Thomas cook airlines Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Thomas cook airlines Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

In 2002 werd Thomas Cook Airlines Belgium opgericht. Dit is een Belgische luchtvaartmaatschappij die over een moderne vloot van vijf Airbus A-320 toestellen, beschikt die allemaal gestationeerd zijn in Brussel. De perfecte service aan boord wordt verzorgd door een team van ervaren piloten en stewards/stewardessen. Tijdens de vlucht kun je bovendien een onderhoudend video- en audioprogramma verwachten en voor de jonge rijdiertjes is er telkens een leuk cadeautje.

Thomas Cook Airlines Belgium is onderdeel van de internationale Thomas Cook Group die beschikt over ‘s werelds grootste vakantievloot. Alle luchtvaartmaatschappijen binnen deze groep voldoen aan de meest strenge eisen met betrekking tot de veiligheid en bieden de garantie van betrouwbaarheid en professionaliteit.

Thomascookairlines.be

Na de fusie van Thomas Cook AG & MyTravel Group plc medio 2007, is in maart 2008 Thomas Cook Airlines ontstaan. De luchtvaartmaatschappij is met haar activiteiten begonnen in het voorjaar van 2008. Aan het begin van de huidige eeuw was er reeds een luchtvaartmaatschappij die de naam Thomas Cook Airlines droeg, deze is echter later met MyTravel Airways samengevoegd, hieruit is het huidige Thomas Cook Airlines gevormd.

Waarom Thomascookairlines.be


Uit onderzoeken naar de klanttevredenheid, die op elke vlucht worden afgenomen, komt telkens weer naar voren dat de service naar waarde wordt geschat. De luchtvaartmaatschappij heeft niet alleen een prima service maar ook een ruim aanbod aan vluchten van en naar Brussel, Lille, Oostende en Luik.

De tickets voor een vlucht, voor alle bestemmingen van Thomas Cook Airlines maar ook van de partnermaatschappijen, kun je gemakkelijk boeken op de website van Thomascookairlines.be. Het boeken en betalen van je vliegticket kan bij Thomas Cook Airlines volledig online gebeuren zodat je hiervoor niet eens de deur uit hoeft. Heel het proces kun je regelen van achter je PC. Op het moment dat je aan boord stapt van Thomas Cook Airlines begint je vakantie dus al en hoef je alleen nog maar te ontspannen en te genieten.

Service en klanttevredenheid zijn van groot belang voor het bedrijf en daarom zullen alle medewerkers zich voorturend volledig in blijven zetten om het de reiziger naar de zin te maken en tegemoet te komen aan de persoonlijke wensen, voor zover dat mogelijk is.

Wanneer je nog niet bekend bent met Thomascookairlines.be dan kun je geregeld op een voordelige manier kennis maken met dit bedrijf door gebruik te maken van speciale kortingen. Door op de speciale button te klikken elders op onze website kun je bekijken wat de luchtvaartmaatschappij momenteel voor jou in petto heeft.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top