Unitedbrands Kortingscode

Score

 • Algemeen

   
 • Verzending

   
 • Support

   
 • Aanbod

   
 • Totale score

   

Promo code

Een extra korting op uw aankoop?

Klik op de oranje knop om de Unitedbrands Kortingscode te bekijken!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle kortingen? Vergeet je dan niet aan te melden op onze nieuwsbrief.


Bekijk de aanbieding >>

UnitedBrands.be is een online sportshop voor iedere echte sportliefhebber. Hier vind je alle bekende en door topatleten beproefde sportmerken onder één dak. De webwinkel is telkens bezig om te streven naar vernieuwing van het aanbod. Verder staat het begeleiden van een klant naar het maken van de juiste keuze bij Unitedbrands.be hoog in het vaandel.

Unitedbrands.be

Naast het imposante aanbod aan sportmateriaal en –kleding heeft Unitedbrands.be eveneens een breed scala aan surf- en streetkleding, schoenen en –accessoires evenals een niet te overtreffen keuze aan badmode. Bij Unitedbrands.be vind je ook alles voor een geslaagde wintersport, zowel verhuur als aankoop. Unitedbrands.be biedt je het grootste aanbod aan wintersportmateriaal volgens de nieuwste ontwikkelingen op ski en snowboardgebied. Naast de laagste prijzen, bij zowel huren als aankopen, kun je bij Unitedbrands ook rekenen op een zeer goede service.

Waarom Unitedbrands.be?


Waarom je voor Unitedbrands.be zou kiezen? Heel eenvoudig, je krijgt er altijd het beste van het beste zoals onder andere:
 • Je doet zaken met de uitgelezen sportspecialist die ruim 27 jaar kennis en ervaring heeft op die gebied.
 • Je kun voor alles, met betrekking tot sport, terecht: bij Unitedbrands.be zowel voor essentials als voor innovatieve sportproducten. In het totaalassortiment van topmerken vind je het allemaal.
 • De gepassioneerde medewerkers van United.be staan iedere dag klaar met deskundig advies. Voor elke sport kun je individuele professionele toelichting krijgen van de specialisten van Unitedbrands: van zwemmen, running, cycling, voetbal, fitness, tennis, wintersport, outdoor tot skate en surf, en zelfs boksen.
 • In je zoektocht naar verhuur of aankoop van wintersportmateriaal is Unitedbrands.be eveneens een aanrader. Je vindt hier namelijk het grootste aanbod aan wintersportmateriaal. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ski- en snowboard wordt dan ook op de voet gevolgd. Verder hanteert Unitedbrands.be de laagste prijzen voor zowel het huren als het kopen van materiaal.

Bovendien kun je altijd rekenen op een unieke service: in house geautomatiseerd onderhoud, een prima ruilgarantie, het kindergroei-pakket. En voor de ware wintersportfanaten is er de ‘Best in Test’-ski’s verhuur. Niet alleen heeft Unitedbrands.be een indrukwekkend aanbod aan sportmateriaal en –kleding ook vind je er een breed assortiment aan surf en street lifestylekleding, -accessoires en –schoenen, en een enorme keuze aan badmode. Unitedbrands draagt tevens teamsport een warm hart toe en hecht veel waarde aan het steunen van sport aan de basis. Via UB for Teams kan elk sportclub genieten van kortingen op de artikelen. Een sportclub kan dan de United Brands membership card aanvragen en aanspraak maken op fikse kortingen. Door de kortingscode te gebruiken kun je altijd voordelig sportartikelen aanschaffen.

Geld krijgt pas zijn werkelijke waarde als je er wat mee doet!

Back to Top